Керівник УЗ російським залізничникам: Залишайтеся вдома або потрапите до пекла

Четвер, 3 березня 2022, 18:18

В. о. голови правління "Укрзалізниці" Олександр Камишин закликав російських залізничників не виконувати накази начальства про перевезення військових вантажів та військовослужбовців на територію України.

Звернення опубліковане на сторінці "Залізні зміни".

"Хоч би що говорила ваша пропаганда, ви несете смерть, разом з ракетами, бомбами, артилерійськими обстрілами. Ви вже можете зрозуміти масштаб катастрофи, яку принесла російська армія на Українську землю", – ідеться в зверненні.

За словами Камишина, російським залізничникам доведеться доправляти на батьківщину залишки тіл військових та побачити "всю лють збройних сил та загонів територіальної оборони".

Реклама:

"Якщо ваші війська почнуть бомбардувати залізничні колії, це відріже мирних людей від евакуації. І кожен з вас потрапить під трибунал у Гаазі", – написав Камишин.

Він нагадав, що білоруси організували "рейкову війну", щоб не їхати в Україну. "Це вони не про нас думають, вони захищають себе. І правильно роблять", – ідеться в повідомленні.

"Я звертаюся до військовослужбовців залізничних військ Росії. Залишайтеся вдома. Від нашого кордону для вас є лише один напрямок. У пекло", – резюмував він.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: