Мінцифри веде перемовини з маркетплейсом Etsy, щоб українці могли створювати нові акаунти

Понеділок, 28 березня 2022, 13:27

Мінцифри веде перемовини з керівництвом маркетплейсу Etsy, на якому можна купити чи продати унікальні товари, щоб українці могли створювати нові акаунти на сайті.

Про це повідомив у Telegram міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Понад 50% українців втратили роботу під час війни й активно шукають заробіток. Багато з них використовують саме онлайн-платформи для бізнесу, серед яких і Etsy. Вона завжди була популярна серед українських підприємців, ще до початку повномасштабного вторгнення. Там продавалося більше як 1,5 млн товарів.

Але, на жаль, з квітня 2021 року українці не мають змоги зареєструвати нові акаунти, адже система Etsy Payments не працює в Україні", - написав міністр.

Реклама:

За його словами, саме тому створили петицію, щоб показати, наскільки важливим є цей маркетплейс для України: https://chng.it/f5Fw4ycw.

"Підписуйте петицію, поширюйте її серед ваших друзів та знайомих. Це допоможе вистояти нашому бізнесу та економіці під час війни", - закликав Федоров.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: