"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Нацоператор поштового зв'язку Польщі передав ПриватБанку сім броньованих інкасаторських авто

Середа, 23 березня 2022, 12:38
 
фото: приватбанк

Національний оператор поштового звʼязку Польщі - Poczta Polska - передав сім броньованих авто для перевезення готівки на прохання українського ПриватБанку.

Про це повідомляє пресслужба банку.

Зазначається, що банк на початку березня звернувся до західних колег з проханням про допомогу, "бо в реаліях війни в Україні суттєво зросла необхідність безпечної доставки більших обсягів готівки для відділень та банкоматів".

"Безпечне транспортування готівки є важливим елементом безперервності функціонування держави, а в умовах війни, в яких зараз Україна, цей процес має особливе значення.

Реклама:

Тому ми вирішили підтримати ПриватБанк і надати спеціалізовані сучасні автомобілі, облаштовані для перевезення готівки", - сказав президент Poczta Polska Томаш Здзікот.

"Я зворушений і вражений тим, як швидко Poczta Polska відповіла на наше прохання, і хочу висловити вдячність компанії та ії керівникам за передачу спеціалізованої бронетехніки та сприянню швидкої доставки машин в Україну. Ця допомога посилить наші можливості доставляти готівку до відділень і банкоматів у цей важкий для нас період", - заявив заступник голови правління ПриватБанку Маріуш Качмарек.

Poczta Polska має найбільшу в Польщі мережу касового обслуговування (COG) та власний автопарк спеціалізованої техніки для супроводу грошей та інших цінностей.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: