Crédit Agricole вирішила повністю піти з Росії

Середа, 23 березня 2022, 08:25
 
nordesteconomia

Французька банківська група Crédit Agricole повідомила про рішення повністю призупинити свою діяльність в Росії. Раніше група припинила тільки нове фінансування російських компаній і всю комерційну діяльність на території країни-терориста.

Про це йдеться у офіційній заяві Crédit Agricole.

"Група зв'язалася зі своїми міжнародними корпоративними клієнтами, щоб встановити умови припинення послуг, що надаються на місцевому рівні Crédit Agricole CIB, які набудуть чинності в найближчі тижні", – йдеться в повідомленні.

Crédit Agricole CIB у РФ налічує 170 співробітників, вона не займається роздрібними банківськими операціями і торік отримала чистий прибуток у розмірі 3,7 млн євро.

Реклама:

В Crédit Agricole висловилися про свою політику щодо України, яка відбиває російську військову агресію, висловивши "свою солідарність з першого дня конфлікту".

"Акція солідарності в першу чергу присвячена населенню України та її українським співробітникам, постраждалим від війни. Пріоритетом групи з початку війни було забезпечити безпеку і надати обладнання та фінансову підтримку 2400 українським співробітникам Crédit Agricole: вони все ще знаходяться на території, вони як і раніше мобілізовані для забезпечення продовження основної банківської діяльності", – йдеться в заяві.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: