В Україні лишаються зупиненими 40 газорозподільних станцій – Оператор ГТС

Вівторок, 22 березня 2022, 13:29

Оператор ГТС за попередню добу протранспортував 93,5 млн кубометрів газу, загальна кількість зупинених по країні газорозподільних станцій без змін - 40 ГРС.

Про це йдеться у звіті Оператора ГТС станом на 12:00 22 березня.

"За попередню добу 21 березня Оператор ГТС України протранспортував 93,5 млн куб. м природного газу для української інфраструктури та споживачів.

Компанія оперативно реагує на ризики забезпечення надійного газопостачання та у разі необхідності змінює маршрути транспортування газу у координації з облгазами", - заявляють у компанії.

Реклама:

Зазначається, що ОГТСУ зберігає повний операційний та технологічний контроль над роботою української ГТС.

"Ми вдячні військовим, сектору безпеки та охорони та місцевим адміністраціям, які допомагають нашим колегам виконувати свої функції для забезпечення газом українців. Компанія продовжує відновлення інфраструктури, що була пошкоджена внаслідок боїв", - додали в ОГТСУ.

За попередню добу проведені вогневі роботи на магістральному газогоні Луганськ- Лисичанськ- Рубіжне, тривають відновлювальні роботи по усуненню пошкоджень на КС Мар’ївка в Миколаївській області та інших об'єктах ГТС.

Загальна кількість зупинених по Україні газорозподільних станцій без змін - 40 ГРС, які зупинені через пошкодження мереж обл- та міськгазів та/або активні бойові дії.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: