Японський телеком-гігант NEC призупинив продажі та інвестиції в РФ

Вівторок, 22 березня 2022, 09:16

Японська телекомунікаційна компанія NEC Group призупинила всі майбутні продажі продуктів і послуг, а також майбутні інвестиції в РФ.

Про це йдеться в заяві компанії.

"NEC Group хоче висловити співчуття всім, хто постраждав від трагічної ситуації в Україні, і наші думки особливо з родинами співробітників NEC group, які називають цей регіон домом.

Ми щиро сподіваємося, що мирні та безпечні умови поновляться якнайшвидше", – заявили в компанії.

Реклама:

Там нагадують, що американська "дочка" корпорації Netcracker Technology оперує сайтами розробки програмного забезпечення в Україні.

"Netcracker Technology реалізувала низку ініціатив з надання допомоги та підтримки своїм працівникам в Україні та їхнім родинам, включаючи допомогу в евакуації та забезпеченні житлом, їжею, водою, товарами та запасами.

Понад 700 наших українських співробітників та їхніх сімей переміщені в безпечніші місця в Україні та за кордоном", – додали в NEC.

"Крім дотримання правил уряду Японії та міжнародного співтовариства, NEC Group призупинила всі майбутні продажі продуктів і послуг, а також майбутні інвестиції в Росії", – підкреслили в компанії.

Крім того, NEC Group передасть 500 тис євро Всесвітній продовольчій програмі ООН (WFP) "на гуманітарну допомогу постраждалим від кризи в Україні та прилеглих районах".

Кожна компанія NEC Group збирає пожертви від співробітників з усього світу.

NEC – японська корпорація, виробник електронної, комп'ютерної техніки, телекомунікаційного устаткування, одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: