"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Як функціонує морська галузь в умовах війни – звіт Мінінфраструктури

Понеділок, 21 березня 2022, 13:32

Порти Маріуполь, Бердянська, Скадовськ, Херсон тимчасово не працюють, вхід/вихід суден тимчасово неможливий.

Про це повідомляє пресслужба Мінінфраструктури в Telegram.

Порти

Порти Миколаїв, Ольвія, Південний, Одеса, Чорноморськ частково здійснюють обробку наявного у причалів флоту та відвантаження залізницею та автотранспортом. Вхід/вихід суден тимчасово неможливий.

Реклама:

Білгород-Дністровський не працює через відсутність в порту флоту та вантажів. Вхід/вихід суден тимчасово неможливий", - додали у відомстві.

З питань роботи дунайських портів радять звертатись до адміністрацій відповідних портів або центральної диспетчерської ДП "АМПУ" за тел.:+380674826486.

Річкова інфраструктура

"Шлюзова інфраструктура Дніпра на південь від міста Київ знаходиться в робочому стані, окрім Каховського шлюзу, який захоплений росією", - звітують в Мінінфраструктури.

Моряки

"Процедура дипломування моряків здійснюється у містах Одеса та Ізмаїл. Детальніша інформація на телеграм-каналі Моррічсервісу", - йдеться у повідомленні.

При цьому, вихід в рейс моряків-громадян України у складі членів екіпажів суден з портів Усть-Дунайськ, Ізмаїл, Рені можливий. За детальною інформацією варто звертатись до відповідних філій ДП "АМПУ".

"Питання можливості виїзду за кордон моряків-громадян України пішки або автотранспортом наразі не вирішене. У разі отримання інформації з цього приводу її буде опубліковано на офіційних інтернет-ресурси Мінінфраструктури та Державної служби морського і річкового транспорту", - резюмували в міністерстві.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: