Американська продуктова компанія Netcracker зупиняє наймання і продажі в Росії

Неділя, 20 березня 2022, 14:17

Американська продуктова компанія Netcracker, яка має в Україні великий R&D-центр на понад тисячу людей, призупиняє продажі та інвестиції в РФ.

Про це йдеться в заяві компанії в LinkedIn.

"Netcracker засуджує незаконне вторгнення Росії в Україну і підтримує людей, що борються за мир. Ми дуже засмучені ситуацією в Україні і сфокусовані на безпеці своїх людей у регіоні.

Ми маємо моральний обов’язок уникати роботи в країнах, що відмовилися від миру. Ми скеровуємо операції з російського ринку і призупинили там продажі та інвестиції", – заявили в компанії.

Реклама:

За даними видання AIN.UA, Netcracker закриває в Росії навчальні центри і припиняє наймання людей.

"Робота з навчальними центрами для студентів – важлива частина процесу хайрингу для компанії: людей навчали з нуля і брали на роботу. Тепер цих центрів в РФ не буде", – пише видання.

AIN.UA зазначає, що заява компанії з‘явилася "після осуду в бездіяльності з боку нинішніх та колишніх співробітників, а також публічного висвітлення мовчання компанії".

"Цифрова блокада РФ триває. Американська продуктова компанія Netcracker, що має в Україні великий R&D, іде з російського ринку.

Netcracker Technology розробляє та впроваджує унікальні IT-рішення для телеком‑операторів в усьому світі.

Створює десятки інноваційних продуктів і є світовим лідером у сфері рішень BSS/OSS, готових до використання в хмарі. Клієнтами Netcracker були десятки великих компаній в РФ", – додав глава Мінцифри Михайло Федоров.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: