"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Epic Games направить весь дохід від нового сезону гри Fortnite на гумдопомогу українцям

Неділя, 20 березня 2022, 10:34

Американський розробник відеоігор Epic Games (відомий іграми Gears of War, Fortnite і Unreal Tournament) направить весь дохід від Fortnite, зібраний з 20 березня по 3 квітня, на гумдопомогу постраждалим унаслідок війни в Україні.

Про це йдеться в заяві компанії.

"Epic направить весь дохід, який принесе Fortnite з 20 березня 2022 року до 3 квітня 2022 року, на гуманітарну допомогу людям, котрі постраждали внаслідок війни в Україні.

Xbox збирається брати участь у цій акції і передати всю виручку за Fortnite за цей період, тому разом ми зможемо зібрати більше коштів", – заявили в компанії.

Реклама:

Гроші підуть UNICEF, Direct Relief, World Food Program та UNHCR (Управління верховного комісара ООН у справах біженців). У найближчі тижні перелік розширять.

Компанія додає, що перекаже кошти "настільки швидко, наскільки це можливо".

Fortnite – найпопулярніша гра серед молоді, її аудиторія – 400 млн людей, додав глава Мінцифри Михайло Федоров.

"Головна мета компанії – розказати про жорстоку війну, яка відбувається прямо зараз і показати наслідки нападу РФ на Україну. Дякую команді Epic Games за чудову ініціативу та підтримку українського народу", – написав міністр.

Нагадаємо:

Американський розробник Epic Games (Gears of War, Fortnite, Unreal Tournament) заявив про припинення комерційних відносин з Росією.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: