Мінсоцполітики і "Сільпо" співпрацюватимуть для забезпечення гумдопомогою

П'ятниця, 18 березня 2022, 12:59

Мінсоцполітики та мережа супермаркетів "Сільпо" співпрацюватимуть для забезпечення гуманітарною допомогою людей з вразливих категорій.

Про це повідомляє пресслужба міністерства.

За словами міністра Марини Лазебної, Мінсоцполітики уклало меморандум про співпрацю та почало співпрацювати із "Сільпо" для забезпечення гуманітарною допомогою людей з вразливих категорій та людей, які постраждали від воєнних дій.

"Ми продовжуємо розширювати мережу партнерів для забезпечення людей гуманітарною допомогою. Дякуємо мережі супермаркетів "Сільпо", яка долучилися до цього.

Реклама:

Ми співпрацюватимемо в забезпеченні продуктами харчування малозабезпечених сімей з дітьми, людей похилого віку, людей з інвалідністю, інших людей з вразливих категорій та постраждалих від війни", – сказала Лазебна.

У рамках співпраці "Сільпо" залучатиме за кордоном гуманітарну допомогу, забезпечить логістику, організує точки видачі в торговельній мережі.

"Ми організовуємо "зелені коридори" для такої гуманітарної допомоги, щоб вона могла якнайшвидше потрапити до людей, координуємо забезпечення допомогою людей з вразливих категорій, залучаємо органи соціального захисту та партнерів для роздачі харчових продуктів.

Кожна поставка контролюється. Продаж товарів, які надійшли як гуманітарна допомога, виключений", – додала міністр.

У рамках співпраці вже надійшла перша поставка, продукти з якої розподіляються для роздачі. Це бутильована вода, хліб, макарони, картопля, батончики.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: