Найстаріший банк США призупиняє купівлю російських цінних паперів

П'ятниця, 18 березня 2022, 09:12

Bank of New York Mellon припинив новий банківський бізнес у Росії та призупинив інвестиції в російські цінні папери.

Про це йдеться в заяві установи.

"BNY Mellon припинив новий банківський бізнес у Росії та призупинив купівлю російських цінних паперів з управління інвестиціями", – ідеться в заяві.

Натомість банк продовжує працювати з міжнаціональними клієнтами. Також банк переказує 1 млн дол на "подальші гуманітарні зусилля".

Реклама:

Очікується, що запроваджені санкції проти РФ та призупинення інвестицій призведуть до одноразового скорочення доходу приблизно на 100 млн дол у першому кварталі та вплинуть на річний дохід на 80-100 млн дол у майбутньому.

The Bank of New York Mellon – американська холдингова компанія, створена у 2007 році в результаті злиття The Bank of New York і Mellon Financial Corporation. З 2011 року входить до переліку глобально системно значущих банків.

The Bank of New York був заснований Олександром Гамільтоном у 1784 року, є найстарішим банком США та 20-м найстарішим у світі.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: