"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Лисичанськ знову з газом – Оператор ГТС

Четвер, 17 березня 2022, 17:42

Місто Лисичанськ Луганської області знову з газом - проведені ремонти пошкоджених внаслідок ворожих обстрілів ділянок газорозподільних мереж дозволили відновити транспортування газу до міста.

Про це йеться у звіті Оператора ГТС про стан роботи української ГТС.

"Фахівці Оператора ГТС України продовжують роботи з відновлення транспортування газу на інших ГРС в Донецькій обл., що були відключені через військові дії", - йдеться у повідомленні.

"Співробітники Боярського ЛВУМГ забезпечили резервне джерело живлення для ГРС Скибин (Броварський р-н) і ГРС-5 (Київ). Вийти на ремонт газопроводу-відводу до ГРС "Залісся" неможливо через активні бойові дії у цьому районі Київщини", - додали в компанії.

Реклама:

Наразі відключеними через бойові дії залишаються 42 ГРС з 1395.

Для ліквідації наслідків обстрілів співробітники Оператора ГТС вимушені чекати припинення бойових дій, кажуть в компанії.

"Оператор ГТС України продовжує забезпечувати транспортування газу українським споживачам та компаніям: за минулу добу 16 березня магістральними газогонами було спрямовано 95,1 млн кубометрів газу для потреб України", - йдеться також у повідомленні.

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: