Хроніки імпортозаміщення: ГАЗ може перейти на чотириденний робочий тиждень

Четвер, 17 березня 2022, 14:57

Група "ГАЗ" не виключає перехід своїх підприємств на чотириденний робочий тиждень з 19 травня по 18 листопада 2022 року.

Про це пише "Интерфакс" з посиланням на пресслужбу компанії.

"Накази про можливий перехід на такий режим випущені на підприємствах, працівникам повідомили про можливу зміну графіка за два місяці, як вимагає закон.

Остаточне рішення про режим роботи з травня до листопада буде ухвалене пізніше з урахуванням ситуації", – ідеться в повідомленні.

Реклама:

Наказ випущений у зв'язку з можливим падінням обсягів виробництва, спричиненим проблемами з постачанням деталей та порушенням логістичних ланцюжків.

Група "ГАЗ" об'єднує підприємства, які випускають легкі та середньотоннажні комерційні автомобілі, автобуси, автокомпоненти. Ключовий актив групи – Горьківський автозавод.

Нагадуємо:

Працівники "АвтоВАЗу" ідуть у корпоративну відпустку з 4 по 24 квітня через "тривалу кризу в постачанні електронних компонентів".

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: