Дубілет: у Samsung неформально повідомили, що російський офіс перестав їм підпорядковуватись

Середа, 16 березня 2022, 15:56

У головному офісі Samsung (Корея) неформально повідомили, що їхній російський офіс фактично перестав їм підпорядковуватись та відповідати на запити.

Про це повідомив у Facebook бізнесмен, ексміністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет.

Він пише, що йому вдалось дізнатись через знайомих в українському офісі Samsung, що головний офіс Samsung стверджує, що вони вже припинили постачання своєї продукції в росію.

"Ба більше, корейці неформально повідомили, що їхній російський офіс фактично перестав їм підпорядковуватись та відповідати на запити! Хоча це вже не так принципово, якщо постачання продукції дійсно припинилось. Однак поки що корейський офіс офіційних заяв щодо цього ще не робив", - написав він.

Реклама:

Нагадуємо:

Раніше повідомлялось, що сервіс оплат Samsung Pay буде продовжувати працювати в Gосії та навіть підключить їхні картки "Мир". 

"Відкрито оголошувати про зупинення продажів на російському ринку як Apple, так і Samsung - політично чутливо.

Але з погляду бізнесу є сенс залишатися осторонь і дивитися, що буде далі", - сказав газеті  Financial Times один із колишніх керівників Xiaomi.

"Экономическая правда" теперь в Telegram. Мы отслеживаем, как быстро падает путинский режим и какие компании присоединяются к бойкоту агрессора. Подписаться можно здесь.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: