Укрпошта до квітня удвічі знизила комісію за оплату компослуг

Вівторок, 15 березня 2022, 12:16

Укрпошта на період із 15 березня по 1 квітня 2022 року вдвічі знизила комісію за оплату комунальних послуг у відділеннях.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Раніше в Укрпошті діяла акція "Щасливі години", коли в першій половині дня діяли знижки на комісію на оплату комунальних послуг.

Проте в компанії, щоб фінансово підтримати клієнтів в цей складний період, і дати всім, в кого є можливість, оплатити комунальні платежі, вирішено продовжити дію акції на повний день до кінця березня", - йдеться у повідомленні.

Реклама:
 

"Економіка країни має функціонувати на всіх рівнях. І допомогти в цьому може кожен з нас, сплативши комунальні, перерахувавши податки, замовивши товар чи послугу в підприємця. Окупант хоче бачити Україну, паралізовану страхом, тому ми все маємо зробити для того, щоб країна працювала і рухалася ще інтенсивніше, ніж до війни.

Ми в Укрпошті сприяємо цьому, як можемо: відкриваємо відділення, відновлюємо послуги, надаємо свої відділення і транспорт для гуманітарних потреб тощо. Сьогодні ще одна ініціатива, направлена на укріплення економіки - до 1 квітня у відділеннях Укрпошти можна оплатити комунальні платежі зі знижкою 50% на комісію. Це обійдеться нам в кілька мільйонів, але таке рішення необхідне і правильне. Тому закликаю всіх скористатися послугою і вчасно оплатити платіжки за лютий", - заявив гендиректор Укрпошти Ігор Смілянський.

Станом на 15 березня в Укрпошті працює 4 799 відділень. Окрім цього на маршрути, де це безпечно, виїжджають пересувні відділення.

Укрпошта працює майже в усіх областях. В регіонах, де активні воєнні дії, з певними обмеженнями. 

Економічна правда

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: