УЗ хоче націоналізувати "золотий вагон Медведчука"

Неділя, 13 березня 2022, 22:38
 
фото слідство.інфо

Укрзалізниця заявила, що готова націоналізувати вагон Медведчука і задіяти його для перевезення дітей та післяопераційних хворих. 

Про це компанія повідомила у своєму Telegram.

"Спочатку вагон потребуватиме технічного огляду, який компанія готова провести в стислі терміни⚒. Наразі усі салон-вагони Укрзалізниці задіяні для евакуації населення, зокрема маломобільних та дітей, тому ще один вагон не буде зайвим", – пише Укрзалізниця.

 
фото слідство.інфо

Раніше у неділю журналісти "Слідство.Інфо" опублікували матеріал про так званий "золотий вагон Медведчука", кума Путіна та нардепа від ОПЗЖ. 

Реклама:

Це – вагон-ресторан, розташований на відтвореному залізничному пероні на території розкішного палацу Віктора Медведчука у Пущі-Водиці. Журналісти з’ясували, що: "золотий вагон" був подарунком Оксани Марченко на день народження чоловіку.

 
фото слідство.інфо

Всередині потягу є основна зала на 40 людей, а також кілька окремих кімнат: кухня, віп-купе і туалет. При вході стоїть барна стійка зі стаканами з гербом РФ вартістю п’ять тисяч гривень за штуку. А також – лампа за понад 100 тисяч грн, кавоварка за 220 тисяч грн, позолочений самовар.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: