Співзасновник Work.ua: бачимо відродження ринку праці

П'ятниця, 11 березня 2022, 17:00

Співзасновник Work.ua Артур Міхно заявив, що з цього тижня (із 7 березня) спостерігається відродження ринку праці і за вакансіями, і за пошукачами.

Про це йдеться у його соцмережах.

"Відносно першого тижня показники збільшилися майже вдвічі. У тому числі в таких містах як Київ. Але поки що це приблизно 15% за новими вакансіями і 30% за новими резюме відносно довоєнного стану", – написав він.

За його словами, протягом першого тижня війни було неймовірне падіння за новими вакансіями. Якщо в довоєний час щодня з’являлися 4-5 тис вакансій, то після початку війни відбулося падіння до 150-250 на день.

Реклама:

На другий тиждень ситуація значно покращилася. "Ми бачимо стійке зростання кількості нових вакансій. У понеділок вже було 350, а в останні два дні – майже 500 нових вакансій на день", – ідеться в дописі Міхна.

Він резюмує, що роботодавці потрохи звикають до нових реалій і починають повертатися до найму. "Усе ще бачимо різницю в понад пʼять разів, але разом з тим – значне збільшення вакансій відносно першого тижня", – сказав він.

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: