Leroy Merlin не планує виходити з РФ, готує збільшення поставок та асортименту

П'ятниця, 11 березня 2022, 12:39


Кінець епохи офшорів
getty images

Мережа Leroy Merlin, що входить до французької групи Adeo, продовжить працювати на російському ринку попри розпочату агресором війну та масові бойкоти бізнесу.

Про це повідомляє російський Інтерфакс з посиланням на лист партнерам у розпорядженні редакції.

"Попри чутки, ми продовжуємо працювати і не плануємо зупиняти діяльність компанії", - йдеться у листі. У листі також зазначається, що компанія підтверджує, що не штрафуватиме партнерів за недопоставки. "Однак ми очікуємо від вас партнерського підходу та виконання рівня сервісу … Нам із вами дуже важливо гарантувати наявність товарів для наших клієнтів", – пише компанія.

Leroy Merlin зазначає, що після виходу деяких гравців з російського ринку відкритий до пропозицій щодо збільшення поставок та розширення асортименту. Компанія повідомила, що створила штаб з імпортозаміщення та значно активізувала пошук нового асортименту та заміщення товарів, з якими виникли складнощі при постачанні чи виробництві.

Нагадуємо:

Данська меблева мережа Jysk слідом за IKEA вирішила призупинити роботу в РФ та закрити всі 13 магазинів на території країни.

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.