Leroy Merlin не планує виходити з РФ, готує збільшення поставок та асортименту

П'ятниця, 11 березня 2022, 12:39
 
getty images

Мережа Leroy Merlin, що входить до французької групи Adeo, продовжить працювати на російському ринку попри розпочату агресором війну та масові бойкоти бізнесу.

Про це повідомляє російський Інтерфакс з посиланням на лист партнерам у розпорядженні редакції.

"Попри чутки, ми продовжуємо працювати і не плануємо зупиняти діяльність компанії", - йдеться у листі. У листі також зазначається, що компанія підтверджує, що не штрафуватиме партнерів за недопоставки. "Однак ми очікуємо від вас партнерського підходу та виконання рівня сервісу … Нам із вами дуже важливо гарантувати наявність товарів для наших клієнтів", – пише компанія.

Leroy Merlin зазначає, що після виходу деяких гравців з російського ринку відкритий до пропозицій щодо збільшення поставок та розширення асортименту. Компанія повідомила, що створила штаб з імпортозаміщення та значно активізувала пошук нового асортименту та заміщення товарів, з якими виникли складнощі при постачанні чи виробництві.

Реклама:

Нагадуємо:

Данська меблева мережа Jysk слідом за IKEA вирішила призупинити роботу в РФ та закрити всі 13 магазинів на території країни.

"Економічна правда" тепер у Telegram. Ми відстежуємо, як швидко падає путінський режим, і які компанії приєднуються до бойкоту агресора. Підписатися можна тут.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: