Twitter тестує кнопку "проти" у всьому світі 

П'ятниця, 4 лютого 2022, 19:55
 
unsplash

Соціальна мережа Twitter розширила географію тесту кнопки "проти" на весь світ та розглядає її як постійне доповнення платформи

Про це повідомляє TheVerge.

Спершу можливість проголосувати "проти" отримала лише невелика група користувачів комп’ютерної версії сайту, але незабаром цю функцію також розширять на користувачів iOS та Android. 

На відміну від таких сайтів, як Reddit, загальна кількість натиснутих "за" та "проти" під публікацією не буде публічною у Twitter. Ця функція використовуватиметься для налаштування алгоритму, який вирішує, що саме показувати окремим користувачам.

Реклама:

Попередні спостереження виявили, що користувачі голосують "проти" публікацій у разі, якщо вважають їх нерелевантними чи образливими. Тобто найчастіше таким чином позначають контент, який не хочуть бачити.

Наразі у Twitter дійшли висновку, що така функція покращить досвід користувачів у соцмережі і допускають, що вона може стати постійною.

У той час як голосування "не подобається" під контентом допомагає зручно налаштувати свою стрічку, воно може мати наслідком і низку проблем, наприклад – кіберцькування. 

Раніше така функція була доступна у YouTube, але з листопада торік саме через ці труднощі платформа прибрала публічний лічильник з-під відео.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: