Водії тролейбусів у Києві оголосили страйк через борги по зарплаті. У "Київпастрансі" кажуть, що погасили заборгованість

Вівторок, 22 лютого 2022, 21:22 -
 
Hennadii Minchenko/ Ukrinform/Barcroft Media via Getty Images

Співробітники тролейбусного депо №1 у Києві попередили про призупинку перевезення пасажирів з 23 лютого через заборгованість по зарплаті. У "Київпастрансі" повідомили, що погасили борги 22 лютого ввечері.

Про це йдеться у листі колективу, опублікованому у соціальних мережах. В пресслужбі КП "Київпастранс" підтвердили автентичність листа.

Колектив депо вимагає погасити заборгованість за січень, а також виплатити компенсацію та аванс за лютий. В іншому випадку водії можуть не вийти на маршрути.

 

Генеральний директор "Київпастрансу" Дмитро Левченко у коментарі ЕП заявив, що кошти для погашення зарплати були перераховані на казначейські рахунки 22 лютого о 18:00, а вже о 20:00 кошти почали надходити на зарплатні картки співробітників КП.

Реклама:

У пресслужбі "Київпастрансу" затримку виплат заробітної плати пояснили "технічними складнощами у перерахунку фінансування з боку розпорядників коштів". Там наголосили, що вчасно надали відповідальним органам всю необхідну звітність для своєчасної виплати заробітної плати працівникам.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: