Відеоналіпки і нові емодзі: Telegram випустив чергове оновлення

Вівторок, 1 лютого 2022, 17:10
 
unsplash

Месенджер Telegram презентував чергове оновлення - у новій версії, зокрема, з'явилися відеоналіпки та удосконалені реакції.

Про це повідомляється у блозі Telegram.

Відеоналіпки

У Telegram кажуть, що анімовані наліпки "є ідеально чіткими і водночас надзвичайно легкі" - одна наліпка займає щонайбільше 30 кілобайтів.

Реклама:

Однак для створення таких наліпок потрібен досвід та спеціальна програма на зразок Adobe Illustrator.

Сьогодні ми даємо змогу додавати до застосунку анімовані наліпки, які можна створити простим конвертуванням з відеофайлу. Тепер кожен може легко створити анімовані наліпки - для цього достатньо будь-якого відеоредактора", - йдеться у повідомленні.

За посиланням - інструкція, як створити відеоналіпки.

Удосконалені реакції

Щоб залишити реакцію з великою анімацією, тепер потрібно довше потримати емодзі.

"Подібно до інтерактивних емодзі, реакції тепер є синхронізованими. Якщо інший учасник чату поставить реакцію в той момент, коли у вас відкрито чат, ви побачите анімацію одночасно з ним", - кажуть у Telegram.

Також до реакцій додали статус прочитання. Якщо в чаті є реакції на повідомлення, яких ще не бачили, нова кнопка ♡ дасть змогу їх переглянути.

Крім цього, в оновленому додатку набір реакцій доповнився п'ятьма новими емодзі.

Також серед поліпшень - якісніші виклики, перекладач у сторінках миттєвого перегляду (та в розділі "Про себе" на iOS), можливість беззвучно надіслати повідомлення з меню поширення.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: