"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У "Сінево" заявили, що ДПС донарахувала їм 1,1 мільярда податків

Четвер, 16 грудня 2021, 11:43
 
comers.com.ua

Центральне міжрегіональне управління Державної податкової служби по роботі з великими платниками податків за результатами планової податкової перевірки нарахувало компанії "Сінево Україна" додаткові податки у розмірі 1,086 мільярда гривень.

Про це йдеться у пресрелізі "Сінево Україна". В компанії заявляють, що платежі було нараховано необґрунтовано.

"Податкова служба звинувачує "Сінево Україна" у нібито ненаданні необхідних для перевірки документів, які підтверджують витрати компанії. Зі свого боку компанія "Сінево" дуже здивована таким рішенням Податкової служби та категорично не погоджується з ним", – йдеться у повідомленні.

Там наголошують, що надали податковому органу всі запитані для перевірки документи, і факти передачі цих документів були задокументовані. 

Реклама:

"Розмір нарахованих податкових зобов’язань, що становить майже 50% річного обороту компанії, є абсолютно необґрунтованим та безпідставним. Ми будемо обов‘язково оскаржувати результати перевірки у судових та інших уповноважених органах", – заявили в компанії.

За останні два роки "Сінево Україна" сплатила до українського бюджету понад 300 млн грн різних податків та зборів, йдеться у пресрелізі.

Нагадуємо:

"Сінево Україна" є частиною шведської групи "Медікавер", яка займається охороною здоров'я і акції якої котируються на Стокгольмській біржі. 

В Україні "Сінево" є найбільшою мережею приватних лабораторій. 

Лабораторія "Сінево" обслуговує понад 5 млн людей щорічно по всій країні, виконуючи тисячі видів найрізноманітніших лабораторних досліджень.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: