PROMOTED

Procter & Gamble надала медичні ліжка для реанімації у лікарню на Дніпропетровщині

Вівторок, 30 листопада 2021, 10:13 -
 
Джерело фото: Покровська міська рада

Такі ліжка планують встановити в анестезіології інтенсивної терапії у нещодавно відкритому відділенні для лікування хворих з COVID-19.

"Оснащення реанімаційного відділення нашої лікарні функціональними медичними ліжками є вкрай необхідним. Сьогодні в лікарні перебуває 35 пацієнтів з коронавірусною хворобою, з них 6 хворих — у реанімації і для них потрібні особливі умови. Дякуємо компанії Procter & Gamble за надане обладнання, яке розширить можливості нашої лікарні і допоможе рятувати більше людських життів", — наголосила Тетяна Конорєзова, заступниця директора з медичної частини Покровської центральної міської лікарні.

 
ДЖЕРЕЛО ФОТО: ПОКРОВСЬКА МІСЬКА РАДА

Та допомога від Procter & Gamble  цим не обмежується. У рамках соціальної акції "Піклування в кожен дім", що була ініційована компанією спільно з Міжнародним благодійним фондом "Карітас Україна", територіальний центр соціального обслуговування м. Покров отримав благодійну допомогу у розмірі понад 11 тонн миючих та дезинфікуючих засобів На обліку в територіальному центрі перебувають майже 400 осіб, серед яких - люди з інвалідністю, громадяни похилого віку та особи, що опинились у складних життєвих обставинах.

 
ДЖЕРЕЛО ФОТО: ПОКРОВСЬКА МІСЬКА РАДА

Згадані ініціативи є продовженням низки заходів Procter & Gamble з надання допомоги під час пандемії COVID-19. Із перших днів пандемії компанія реалізовує благодійні проекти у партнерстві з міжнародними організаціями. Так, із Товариством Червоного Хреста України P&G профінансувала запуск гарячої лінії з питань COVID-19, передала понад 10 тисяч одиниць засобів індивідуального захисту до 18 опорних районних лікарень по Українї, а також надала півмільйона одиниць своєї продукції партнерським благодійним організаціям Food Bank, Caritas, UNIСEF для допомоги найбільш вразливим верствам населення.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"