PROMOTED

Приріст за всіма показниками - страхові ARX і ARX Life підбили підсумки роботи за 9 місяців 2021

Понеділок, 15 листопада 2021, 09:00 -
 
ARX

Страхові компанії ARX та ARX Life підбили підсумки роботи за 9 місяців 2021 року.

Сума зібраних премій ARX, компанії ризикового страхування, склала понад 2,5 млрд грн, що на 30% більше, ніж за аналогічний період 2020 року. За 9 місяців компанія ARX виплатила своїм клієнтам понад 942 млн грн, що на 29% більше, ніж рік тому. Щодня компанія виплачує близько 4 млн. грн. страхових відшкодувань.

Сума зібраних премій компанії страхування життя ARX Life склала 192,7 млн. гривень, що на 23% більше, ніж минулого року. Сума виплат становить 37,4 млн грн. Компанія другий рік демонструє стійке динамічне зростання. ARX ​​Life пропонує клієнтам популярний продукт страхування життя "Антивірус", що покриває ризик будь-яких пневмоній, включаючи викликаних COVID-19. Також компанія випустила на ринок продукт для накопичення "Інвестиційне страхування".

Прибуток обох компаній за 9 місяців 2021 року склав 200 млн грн

ARX протягом 12 років залишається лідером України на ринку КАСКО, надаючи широкий вибір програм страхування. Цей вид страхування — фаворит у портфелі компанії (59% від загальної частки продуктів) За результатами 9 місяців 2021 року обсяг премій  КАСКО становить понад 1,4 млрд грн, що на третину більше, ніж торік (32,7 % приросту ). Сума виплат становить понад 664 млн грн. За своїм продуктом "КАСКО. Все включено." ARX​отримала "Золотий знак якості" eKomi, на підставі сервісу зворотного зв'язку від своїх клієнтів (Transparent Customer Feedback або TCF). Рейтинг TCF склав 4,8 бала з можливих 5.

Сума зібраних премій з ОСЦПВ склала 38,8 млн гривень, що на 29, 7% більше, ніж у 2020 році. Компанія запустила телематичний інноваційний продукт "Автоцивілка Смарт", який діє за принципом "плати, як водиш" і дозволяє отримати значну знижку за безпечне водіння. У цьому продукті є також додаток "Smart Drive", який дає можливість перевірити свої водійські навички абсолютно безкоштовно.

ARX входить до топ-5 лідерів ринку добровільного медичного страхування і продовжує активно нарощувати його частку у своєму портфелі. За 9 місяців поточного року ARX зібрала понад 379 млн. грн. премій (приріст склав 32,5%). Клієнтам виплачено понад 140 млн. страхових відшкодувань. Розроблено нову програму для фізичних осіб "ARXiMED", що покриває діагностування COVID-19 та надає інші актуальні послуги.

Компанія, як і раніше, лідирує у страхуванні майна. За 9 місяців 2021 року було зібрано 288,5 млн гривень, що на 23,5% більше за показники минулого року. Виплати становили понад 27 млн ​​гривень.
За даними регулятора, компанія ARX є лідером ринку за сумою зібраних страхових премій за перше півріччя 2021 року і входить до ТОП-3 за сумою виплат клієнтам.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"