PROMOTED

"Антивірус" від ARX Life – надійний страховий захист від Covid-19

Четвер, 28 жовтня 2021, 15:28
 
КОМПАНІЯ ARX

З початку пандемії понад 60 000 клієнтів придбали страховий поліс "Антивірус", який пропонує компанія ARX Life. Продукт був створений у березні 2020 року як оперативна відповідь Covid-19, а у квітні 2020 року він вже був у продажу. Новий продукт полегшив життя багатьом людям, оскільки на ринку на той момент така програма практично не пропонувалась.

Зараз, коли кількість випадків захворювання на COVID-19 зростає, "Антивірус", як і раніше, актуальний. Примітно, що багато роботодавців почали додавати продукт до страхових програм для співробітників, усвідомлюючи його зручність. Продукт доступний як корпоративним клієнтам, так і фізичним особам, його можна легко придбати на сайті компанії ARX онлайн, що відповідає всім протоколам безпеки.

На даний момент "Антивірус" пропонує:

  • Страхування на випадок захворювання "пневмонія" будь-якого характеру (бактеріальна, атипова, вірусна, в тому числі викликана COVID-19) з проведеної госпіталізацією і стаціонарним лікуванням. Виплата – 100% від страхової суми.
  • Страхування при настанні захворювання "пневмонія" будь-якого характеру (бактеріальна, атипова, вірусна, в тому числі викликана COVID-19) з проведеним амбулаторним лікуванням. Виплата – 25% від страхової суми.
  • Страхування на випадок передчасного відходу з життя за будь-якої причини. Виплата – 100% від страхової суми.

Страхові суми за програмою Антивірус складають від 10 000 до 50 000 грн, терміни договору - від 3 до 6 місяців.
  
При оформленні договору не потрібно здавати ПЦР тест, так само, як і для виплати, оскільки виплата здійснюється за фактом захворювання на пневмонію (а не тільки COVID-19). 
Покриття ризику "Захворювання" починає діяти через 14 днів з моменту підписання договору.

Той факт, що в покритті є діагноз "Пневмонія", яка може викликатися не тільки COVID-19, а пневмококами, іншими бактеріями, іт.і, робить продукт особливо актуальним. "Антивірус" буде затребуваний і тоді, коли хвиля захворювання COVID-19 піде на спад або розчиниться в сезонних епідеміях грипу та гострих респіраторних захворюваннях, ускладнених пневмоніями.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!