PROMOTED

Дізнайтеся як створювати цінний контент, який буде конвертуватися в продажі на онлайн-конференції

Понеділок, 25 жовтня 2021, 14:05
 

У 2020 році сталося серйозне зрушення в просуванні брендів в соціальних мережах. Кількість користувачів досягла 3,6 мільярда і тепер компанії постійно зустрічаються з питаннями - як привернути увагу такої великої аудиторії і на які тренди спиратися в цих постійно мінливих умовах. Як стратегію просування в соціальних мережах зробити вагомою частиною сталого розвитку компанії.

28 жовтня 2021 року відбудеться вже тринадцята безкоштовна онлайн-конференція SMM Day. Для того щоб жодне питання не залишилося без відповіді, ми збираємо топових експертів з просування компаній та особистих брендів в популярних соцмережах.

Серед спікерів 10 практикуючих фахівців з компаній FFFACE.ME, Укрпошта, Kiwi agency, NGN.agency, AIR Media-Tech та інші вже готують доповіді, щоб поділитися своїм досвідом побудови маркетингу і продажів, грамотної оцінки результативності рекламних кампаній, по поличках розібрати плюси і мінуси популярних інструментів для ведення та аналітики соцмереж. Конференція стане джерелом інформації з перших вуст, корисною не тільки для SMM-фахівців, а й для власників і маркетологів компаній.

Завдяки отриманим знанням, учасники будуть знати, на які тренди спиратися при побудові стратегії просування в соціальних мережах, які відмінності між просуванням продуктів B2B і B2C сегментів. Слухачів очікують кейси, розповіді з особистого досвіду, повні інсайтів, перемог, поразок і, звичайно, натхнення застосовувати нововведення для ефективного просування свого продукту.

Що буде на конференції:

  • 10 доповідей з практичними прикладами, кейсами та особистим досвідом;
  • 8 годин корисної насиченою інформації;
  • Круглий стіл, на якому експерти поділяться своєю думкою про тренди SMM у 2022;
  • Crash test, на якому провідний експерт рандомно в режимі реального часу розбере бізнес-сторінки в Instagram;
  • Нетворкінг в telegram-чаті конференції;
  • Подарунки від організаторів і партнерів.

Кому буде корисна конференція:

  • Власникам і СЕО компаній, які хочуть навчаться грамотно оцінювати результативність рекламних кампаній і формувати вектор дій для компанії в сучасних умовах ринку;
  • Маркетологам, які хочуть знайти нові інсайти для зростання в своїй сфері до рівня бренд-лідера;
  • Дизайнерам, програмістам, аналітикам, які хочуть розширити рамки своєї спеціальності і знайдете нових партнерів і клієнтів;
  • SMM-фахівців, які хочуть отримати ідеї для підвищення SMM-активності компанії та виведення її на більш ефективний рівень.

Участь у конференції безкоштовна!

Якщо ви не зможете бути присутнім на конференції в день її проведення, ви можете придбати відеозапис і переглядати її в будь-який зручний час.

Вартість запису конференції SMM Day - до 27 жовтня: 500 грн.

У день конференції: 800 грн.

Організатори та спонсори: WebPromoExperts, Webpromo, SendPulse

Зареєструватися

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!