У SkyUp вибір місця у тарифі Standard під час бронювання став платним

Неділя, 29 серпня 2021, 15:07
 
SKYUP

У лоукостера SkyUp вибір місця у тарифі Standard під час бронювання та до відкриття онлайн-чекіну став платним.

Про це повідомив авіаперевізник

"Вибір місця у тарифі Standard під час бронювання та до відкриття онлайн-чекіну став платним. Однак для напрямків, за якими послуга онлайн-чекіну не надається, вибір місця залишається безкоштовним під час бронювання або в будь-який час заздалегідь, як і раніше", - заявили у авіакомпанії.

Деталі умов вибору місця за всіма тарифними планами

Реклама:

Basic (з’явилася можливість безкоштовного вибору місць). Місця після аварійних виходів і до кінця салону — за додаткову плату під час бронювання та до відкриття онлайн-чекіну, а також якщо послуга онлайн-чекіну не надається. Безкоштовно — з онлайн-чекіном, який відкривається за 48 годин до вильоту.

Standard (змінилися умови вибору місць). Місця після 5-го ряду і до аварійних рядів та місця після аварійних рядів і до кінця салону — за додаткову плату під час бронювання та до відкриття онлайн-чекіну. Безкоштовно — з онлайн-чекіном, який відкривається за 15 днів до дати вильоту, та в будь-який час заздалегідь, якщо послуга онлайн-чекіну не надається. 

Flex (правила не змінилися). 

Раніше у новині йшлося, що SkyUp прибрав з найдешевшого тарифу можливість вибирати місця заздалегідь. ЕП просить вибачення у читачів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: