"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ryanair VS Kiwi: лоукостер ввів санкції проти пошукача авіаквитків

Субота, 21 серпня 2021, 17:00
 
ФОТО: RYANAIR

Найбільший лоукостер в Європі Ryanair 18 серпня ввів санкції проти пасажирів, які купили квитки на пошуковику авіаквитків Kiwi.com. 

Про це передає avianews. 

Повідомляється, що авіакомпанія більше не пускатиме в літак тих клієнтів, які пред'являть надані Kiwi.com посадочні талони. З 18 серпня Ryanair почав називати їх "фейковий". 

Санкції лоукостер пояснив тим, що поточна процедура випуску посадкових талонів, яку використовує пошукач авіаквитків, проходить без дотримання протоколів безпеки Ryanair. 

Реклама:

Після покупки квитків Ryanair на Kiwi.com пошуковик не надає інформацію про номер бронювання та електронну адресу, на який оформлений квиток, і проводить процедуру реєстрації на рейс самостійно. 

Через це пасажир, який купив квиток не безпосередньо в авіакомпанії, не може пройти реєстрацію і отримати посадковий талон на сайті Ryanair. 

"Останнім часом лоукостер почав агресивну кампанію проти посередників. Вона націлена на те, щоб перевести пасажирів, які купують квитки в агентствах, на прямі продажі через сайт Ryanair або мобільний додаток авіакомпанії", - зазначили у виданні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: