PROMOTED

Першокласне навчання у школі "Оптіма" 

Четвер, 15 липня 2021, 08:00
 

Дистанційна освіта для найменших школярів. Школа, в якій першачки вчаться вдома й роблять це самостійно, без допомоги батьків. Навчання, яке залишає час на всі гуртки, про які мріють діти. Це взагалі можливо? Так – із дистанційною школою "Оптіма"!

Батьки та діти обирають "Оптіму"

Популярність дистанційного навчання в Україні зростає з кожним роком, і все більше родин роблять свій вибір на його користь. В "Оптімі" переконані: діти можуть успішно вчитися дистанційно з першого класу!

Щобільше, учні уникають ранніх підйомів, стресів, важких рюкзаків і шкільної форми, а уроки проходять цікаво та змістовно. У підготовці навчальних матеріалів ми врахували те, що малюки найбільше люблять мультики. То чому б не використати це з користю для них? Кожен урок створений із урахуванням вікових особливостей дітей.

Проводиться суттєва робота з текстами, учні швидко навчаються читати та писати. На екрані монітора демонструється, як потрібно вести та з’єднувати кожну лінію, а голос учителя водночас проговорює всі дії. В результаті маємо повноцінний тренажер із письма. І це тільки один приклад навчального завдання!

Реклама:

Як організовано дистанційну освіту для найменших школярів?

Перший клас школи "Оптіма" навчається за інноваційною системою, розробленою за тісного сприяння педагогів, психологів та художників. Результатом їхньої співпраці став унікальний продукт у вигляді мультфільмів, насичених пізнавальним інтерактивним матеріалом, з яким дітям цікаво взаємодіяти.

Уроки доповнені професійним дикторським супроводом. У цих мультфільмах витримані всі необхідні паузи, щоб дитина могла поміркувати над озвученим завданням, проговорити свою відповідь, а після цього – перевірити себе. Робота проводиться і в друкованих зошитах, з якими працюють також у державних школах.

Уроки для учнів першого класу не мають аналогів в Україні. Програма молодшої школи враховує всі рекомендації Міносвіти України та повністю відповідає стандартам НУШ.

Чому саме "Оптіма"? 

"Оптіма" – найстарша дистанційна школа в Україні, яка має великий досвід віддаленого навчання. Про це свідчить кількість учнів, що постійно зростає, і відмінні щорічні результати на ЗНО. Є й інші істотні переваги.

  • У школі існує чітке розмежування понять "мама" і "вчитель". Допомога батьків – увімкнути комп'ютер. Далі дитина вчиться самостійно.
  • Велика увага приділяється коректному спілкуванню з дітьми та батьками, щоб всім учасникам процесу було комфортно.
  • Програмне забезпечення має постійну технічну підтримку для безвідмовної роботи системи.

Молодшій школі приділяється величезне значення, адже перші класи – це той період, коли малеча має навчитися вчитися й отримувати від цього задоволення. Дитину не потрібно змушувати навчатись, вона хоче робити це сама, задоволена процесом, і батьки залишаються спокійними!

Безкоштовний демодоступ тривалістю 7 днів дозволить вам протестувати (спробувати) дистанційне навчання. Всі питання можна вирішити за телефонами: +380673339187, +380993339187.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!