"Райффайзен Банк Аваль" змінює назву

Четвер, 17 червня 2021, 17:15
 

АТ "Райффайзен Банк Аваль" із 17 червня 2021 року офіційно змінює свою назву на АТ "Райффайзен Банк" з відповідними змінами у статуті банку та державному реєстрі.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"Райффайзен Банк продовжує виконувати всі зобов’язання як правонаступник Райффайзен Банку Аваль перед клієнтами та контрагентами. У зв’язку з перейменуванням банку не потрібно звертатися до відділень, перевипускати картки чи переоформлювати раніше подані документи. Банк працює в звичайному режимі", - пояснили в банку.

"Назва банку стає простішою, як і все для наших клієнтів - легкими мають бути наші продукти та сервіси.

Реклама:

Ми продовжуємо трансформацію, це частина нашої стратегії. Рухаючись до простоти, ми підкреслюємо приналежність банку до потужної міжнародної фінансової групи. Тобто залишаючись надійними, ми стаємо простішими для людей", - сказав голова правління банку Олександр Писарук.

"Група Райффайзен Банк Інтернаціональ є одним із перших та найбільших міжнародних інвесторів на фінансовому ринку України. Для мільйонів клієнтів бренд Райффайзен став синонімом якості та надійності.

Змінюючи назву, ми посилюємо нашу присутність на українському ринку", - заявив голова наглядової ради Райффайзен Банку Лукаш Янушевський.

АТ "Райффайзен Банк" - найбільший український банк із іноземним капіталом, що працює на ринку з 1992 року.

Із жовтня 2005 року банк є частиною іноземної банківської групи Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (Австрія). Групі РБІ на кінець березня 2021 року належало 68,26% акцій Райффайзен Банку, ще 30% - Європейському банку реконструкції та розвитку.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: