🎈Клубу УП 1 рік: запрошуємо читачів на спецпоказ нового докфільму "Української правди"

П'ятниця, 11 червня 2021, 15:40
 

16 червня "Українська правда" запрошує  своїх читачів на святкування першої річниці Клубу УП!  

Будемо ділитися результатами Клубу, дивитися новий докфільм УП та запалювати вогники на святковому торті :) Реєструйтеся на зустріч ось тут.

Увесь рік разом із нашими читачами у Клубі УП ми доводили, що журналістика – спільна справа авторів та читачів. На Дні народженні Клубу розкажемо про те, що саме редакції вдалося зробити завдяки читачам і прозвітуємо, на що витратили ваші внески. Нам вдалося зібрати вже 1,5 мільйона гривень 💪 І головне  – редакція продовжує будувати спільноту читачів, які хочуть бути причетними до журналістики УП. 

На цій святковій зустрічі раді показати вам новий документальний фільм УП "Треба ще вижити", який створено у тому числі завдяки фінансовій підтримці Клубу читачів. Поки що стрічку можна побачити лише на закритих показах, бо плануємо представляти роботу на кінофестивалях.

Це історія про лікаря Івана Черненка з районної лікарні на Одещині. Іван щодня здійснює подвиг – робить свою роботу професійно, і іноді цього цілком достатньо для того, щоб рятувати людей.

"Цей фільм про нашу систему і складність змін. І він про підтримку, тому що будь-хто,  навіть найбільший ідеаліст та сміливець може зламатися так, і не побачивши втілення своєї мрії", – розповідає головна редакторка УП Севгіль Мусаєва, одна з продюсерок стрічки.

Важливо! Кількість місць на показ 16-го червня обмежена до 50 гостей. Зовсім скоро ми влаштуємо ще один перегляд фільму. Залишайте свій контакт в анкеті – дату та час наступної події анонсуємо згодом. 

Чекаємо на вас у середу, 16 червня о 18:30.

Місце: Освіторія Хаб, Московська 2, Київ.

До зустрічі! 

Ваша УП

Йду на зустріч з УП!

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!