"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

За перший тиждень банки видали "теплих" кредитів на 33 мільйони

Середа, 7 квітня 2021, 17:05
 

У перший тиждень роботи програми "теплих кредитів" у цьому році нею скористались 797 сімей - вони отримали майже 33 млн грн кредитів на енергоефективні заходи.

Про це повідомляє прес-служба Держенергоефективності.

Зокрема, 32,4 млн грн - на енергоефективні матеріали та обладнання для заходів в індивідуальних будинках, ще 0,5 млн грн - на встановлення твердопаливних котлів, що дозволить зменшити споживання газу.

"Теплі кредити" надають Ощадбанк та Укргазбанк", - нагадали у відомстві.

Реклама:

"Як і в попередні роки, для нас важливо надати допомогу домогосподарствам, які долучаються до енергоефективності і таким чином оптимізують своє енергоспоживання.

Державна підтримка - 20%-35% відшкодування за "теплими кредитами" - дозволяє зняти фінансове навантаження на родини при енергомодернізації. Окрім цього, після проведених робіт сім’ї можуть розраховувати на менші обсяги платіжок за комунальні послуги", - заявив т.в.о. голови Держенергоефективності Костянтин Гура.

Нагадаємо:

Держенергоефективності та банки-партнери - Ощадбанк і Укргазбанк - підписали договори про взаємодію для реалізації держпрограми "теплих кредитів" для населення у 2021 році.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!