Через технічний збій у Київстарі виникли проблеми з інтернетом

Неділя, 4 квітня 2021, 15:05
 

Через технічний збій у Київстарі домашній інтернет працює з перебоями, частині користувачів надійшло сповіщення про блокування номеру та зняття позапланової місячної абонплати.

Про це повідомляє  ITC.

Зазначається, що через технічні проблеми, останні три дні частина абонентів Київстару отримувала дивні сервісні SMS  — частина користувачів виявила сповіщення про блокування номеру та зняття позапланової місячної абонплати, домашній інтернет та різні послуги від Київстару працюють з перебоями. 

"Загалом мережа Київстар працює в штатному режимі: дзвінки, мобільний і домашній інтернет працюють, як зазвичай. Однак, частина абонентів (менше 1%) зіткнулися з деякими затримками і обмеженнями в роботі послуг. Ми приносимо вибачення за незручності, які виникли", - пояснили ситуацію в коментарі ЕП у Київстарі.

Реклама:

За їх словами, фахівці активно працюють над вирішенням обмежень, щоб абоненти могли користуватися всіма сервісами компанії в повному обсязі вже найближчим часом. А для всіх, хто міг зіткнутися зі складнощами через технічні робіт в Київстарі пообіцяли компенсації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: