Через сходження потяга "Інтерсіті" звільнять 6 керівників Придніпровської залізниці

П'ятниця, 16 квітня 2021, 09:52

Причиною сходження 6 вагонів поїзда Інтерсіті+ Київ – Запоріжжя 29 березня стали грубі порушення в утриманні верхньої будови колії, через що звільнять 6 керівників Придніпровської залізниці.

Джерело: Укрзалізниця за результатами службового розслідування сходження вагонів 

Дослівно: "Попередні причини аварії підтвердилися – грубі порушення в утриманні верхньої будови колії. За службове недбальство буде звільнено 6 працівників керівного складу Придніпровської залізниці".

Деталі: Зокрема, прийнято рішення про звільнення першого заступника начальника та головного інженера структурного підрозділу "Служба колії", начальника та заступника начальника структурного підрозділу "Запорізька дистанція колії".

Реклама:

Також звільнять майстра, який виконував обов’язки головного інженера дистанції колії; старшого майстра та бригадира структурного підрозділу "Запорізька дистанція колії".

Крім цього, за порушення посадових обов’язків, розірвуть трудовий договір з заступником директора регіональної філії "Придніпровська залізниця" з інфраструктури.

В Укрзалізниці додали, що наразі завершують підрахунків збитків від цієї транспортної події. Їх муситимуть відшкодувати винні у сходженні вагонів.

Поліція за даним фактом розслідує кримінальне провадження.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!