Новини 9 березня: Україна може залишитися без курятини, китайський інвестор "Мотор Січі" пригрозив новими позовами

Вівторок, 9 березня 2021, 21:00

Про інфляцію. У лютому 2021 року споживчі ціни порівняно з січнем зросли на 1%, з початку року - на 2,3%, а порівняно з лютим 2020 року - на 7,5%.

Про курятину. Європейська бізнес асоціація попереджає, що Україна може залишитися без курятини.

Про "Мотор Січ". Китайський інвестор "Мотор Січі" назвав неприпустимими заяви української влади про можливу націоналізацію підприємства та пригрозив новими позовами.

Про букмекерську ліцензію. ТОВ "ПАРІМАТЧ" оплатило ліцензію на організацію та проведення букмекерської діяльності в розмірі 108 мільйонів гривень.

Реклама:

Про Dow Jones. Американський індекс Dow Jones на торгах 8 березня сягнув рекордного денного максимуму - зріс на 306,14 пункта до 31802 - на тлі схвалення Сенатом США пакету стимулюючих для економіки заходів на 1,9 трлн доларів.

Ексклюзиви ЕП

Як працюватиме податкова амністія Зеленського і чому Ахметова та Коломойського не пробачать

Президент Володимир Зеленський ініціював проведення податкової амністії. Хто та як може нею скористатись, що буде якщо цього не зробити, та на які результати розраховує влада.

Прожитковий мінімум уже не той: як вирішити проблему розміром 2270 гривень

До прожиткового мінімуму прив'язані півтори сотні соціальних виплат, зарплати суддів та прокурорів, штрафи. Та чи виконує встановлений владою прожитковий мінімум головну функцію – забезпечити існування людини?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!