"Факту продажу не було" - у Цитрусі прокоментували купівлю акцій Корбаном

Середа, 3 березня 2021, 10:29
 

СЕО мережі "Цитрус" Вадим Лисюк заявив, що факту продажу акцій компанії "ЗТ-ІНВЕСТ" Геннадієві Корбану не було, співзасновник "Цитрусу" звернувся до суду.

Про це Лисюк розповів в інтерв’ю Liga.net.

За його словами, Корбан купив лише одну з компаній, зареєстровану на ЗТ-Інвест, що не є основною.

"На даний момент покупка не дає ніяких повноважень. Управління компанією знаходиться у юрисдикції Григорія Топала", - коментує він.

Реклама:

Як розповів Лисюк, відбулося порушення Закону України про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю, адже другу сторону не повідомили про намір продажу частки у компанії.

"Немає ніяких документальних підтверджень угоди, крім шуму в ЗМІ і виписки з реєстру", - додав Лисюк.

Григорій Топал вже звернувся до Госпсуду Одеської області із позовом проти Корбана, Зінченко, та Юрдепартаменту Одеської міськради. Вимоги - визнати недійсним акт та скасувати державну реєстрацію змін.

Нагадаємо:

Пресслужба Цитруса 2 березня заявила, що ЗТ-Інвест не впливає на операційну діяльність Цитруса, а сам Корбан не є співвласником компанії.

Раніше повідомлялось, що бізнесмен і політик Геннадій Корбан став власником 50% акцій компанії "ЗТ-ІНВЕСТ", якій належать торгові марки і логотипи мережі магазинів техніки та електроніки "Цитрус".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: