"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Електроважмаш" може отримати замовлення на понад 50 мільйонів доларів

П'ятниця, 26 березня 2021, 15:35
 

Харківський завод "Електроважмаш" уклав меморандум про участь у реалізації програми оновлення електростанцій Іраку, яку фінансують США: загальний обсяг програми становитиме до 1,2 млрд дол, завод розраховує отримати замовлення на понад 50 млн дол.

Про це повідомляє прес-служба держпідприємства.

"Меморандум передбачає співпрацю в проєктуванні та виробництві агрегатів для електростанцій Іраку загальною потужністю 1300 МВт.

Невдовзі буде затверджено робочий план для підписання контракту на 3 роки на суму понад 50 млн дол. Це великий проєкт, який має міжнародне значення для нашого підприємства та всієї України", - заявив  в.о. генерального директора ДП "Завод "Електроважмаш" Віктор Бусько.

Реклама:

"Підписантами угоди стали в.о. генерального директора Віктор Бусько та представники чеської компанії, яка виступає генеральним підрядником у реалізації проєкту. Перемовини щодо укладання угоди тривали декілька місяців", - йдеться у повідомленні.

За словами Буська, підписання угоди стало можливим завдяки підтвердженню успіхів у фінансовому оздоровленні підприємства - ДП "Завод "Електроважмаш" зможе гарантувати своєчасне та високоякісне виконання замовлень.

Після підписання меморандуму сторони домовилися про створення робочої групи для узгодження всіх технічних деталей.

"Робоча група має підготувати проєкт контракту, який стане основою для подальшого співробітництва", - додали на заводі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: