PROMOTED

Uklon святкує 11-річчя підключенням нових міст та 7,5 млн завантажень

Четвер, 25 березня 2021, 11:00
 

25 березня 2010 року почав роботу перший український онлайн-сервіс замовлення авто Uklon. На сьогодні у додатка вже понад 7,5 млн завантажень та 2 млн замовлень на місяць.

Про це Економічній правді розповіли в компанії.

З 2010 року відбулося безліч перетворень. Сервіс трансформувався з порталу з вкладкою виклику таксі у великий хмарний продукт, який безперервно забезпечує свободу переміщення мільйонам користувачів.

"Зараз Uklon це сплетіння внутрішніх IT-продуктів, від власних карт до антифрод-систем, побудованих на базі новітніх технологій, що дозволяють надавати якісний і безпечний сервіс 24/7", розповідає співзасновник і CTO Uklon Віталій Дятленко.

"Ми сконцентровані над посиленням позицій в містах присутності, а також незабаром плануємо вихід в нових. Також зараз бачимо великі перспективи в доставці як в B2C, так і в B2B сегменті, розвиваємо партнерство з HoReCa та ритейлом. Uklon лідер на ринку у сфері корпоративного обслуговування. Ця послуга вже доступна не лише в Києві, а й інших містах-мільйонниках. Посилюючи цей напрямок, плануємо зрости щонайменше вдвічі", ділиться планами співзасновник і операційний директор Uklon Сергій Смусь.

Сервіс пропонує масу опцій при замовленні авто: можна обрати машину з мовчазним водієм, вказати, що з вами буде тварина, або потрібне авто з дитячим кріслом.Також можна замовити електрокар, розділити поїздку з другом або вибрати AntiCOVID-клас авто з захисними перегородками.

"Ці 11 років навчили тримати високий темп роботи, бути гнучкими та реагувати швидко, постійно розвивати себе і команду. Ми працюємо в умовах динамічного середовища, де неможливо запланувати щось на 5 років вперед і дотримуватися тільки цього. Щоденний розвиток, постійний аналіз тенденцій, процесів і вразливостей, впровадження нових рішень умова конкурентності сьогодні.

Завдяки тому, що Uklon локальна компанія, а наша корпоративна культура зберегла відкритість духу стартапів, у нас більше можливостей для швидкої реалізації ідей. Наприклад, коли почався карантин, ми перегрупувалися і за два тижні запустили послугу доставки, хоча планували це лише на осінь. Також посилили B2B напрямок, внаслідок цього збалансували кількість замовлень і пішли вгору", говорить Сергій Смусь.

Uklon — це перший український сервіс виклику авто онлайн. Наразі компанія працює у 23 містах України: Київ, Одеса, Харків, Дніпро, Рівне, Львів, Запоріжжя, Вінниця, Суми, Луцьк, Полтава, Івано-Франківськ, Кривий Ріг, Миколаїв, Чернівці, Черкаси, Чернігів, Маріуполь, Херсон, Хмельницький, Житомир, Тернопіль, Біла Церква.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!