Apple шукає менеджера з персоналу для київського офісу

Понеділок, 22 березня 2021, 14:35
 

Компанія Apple відкрила ще одну вакансію в Україні - шукають регіонального менеджера з персоналу (Country Field Staff Manager, Ukraine).

Вакансія опублікували на сайті Apple 19 березня.

"Country Field Staff Manager очолює географічно велику та різноманітну команду співробітників з продажу на місцях, які працюють у магазинах партнерів Apple", - йдеться в оголошенні.

"Ми шукаємо лідерів з досвідом керівництва великими командами, які захоплені Apple і можуть позитивно впливати на команду і партнерів. Ми хочемо розширити можливості продажів і підвищити якість обслуговування клієнтів", - додають в Apple.

Реклама:

Зазначається, що менеджер буде займатися розробкою та реалізацією щоквартальних бізнес-планів.

Він також співпрацюватиме з менеджерами по операціях в точках продажів, навчанню, маркетинговій програмі і ключовим менеджером по роботі з клієнтами.

Також менеджер контролюватиме продажників, які працюють з клієнтами, чи дотримуються вони всіх правил Apple. 

Серед вимог: досвід управління великими командами, ступінь бакалавра з чудовими навичками усного та письмового спілкування англійською.

Нагадаємо:

Навесні 2020 року Apple зареєструвала в Україні юрособу, влітку того ж року шукала Chief Accountant для київського офісу.

У березні 2021 року компанія Apple відкрила ще одну вакансію в Україні - аналітика непрямих податків (Indirect Tax Analyst) для київського офісу.

Компанія Apple запустила на основному сайті український підрозділ - apple.com/ua: частина інформації подана українською, основна - все ще англійською.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: