Ryanair запустить 18 маршрутів з Києва та Одеси

Понеділок, 15 березня 2021, 13:59
 

У зв’язку з початком літньої навігації ірландський лоукостер Ryanair запустить рейси за 18 напрямками з Києва та Одеси, ще 37 планується відновити з травня по липень.

Про це повідомляє avianews.com, з посиланням на аналіз системи бронювання авіакомпанії. 

Перехід на літню навігацію розпочнеться з переходом на літній час 28 березня.  

Зазначається, що продажі квитків на ще 6 напрямків не відкривалися: з Києва до Будапешта та Манчестера, з Херсона до Катовіце, з Одеси до Атен, зі Львова до Меммінгена та Будапешта. На думку авторів, це може свідчити як про те, що компанія доки не сформувала плани польотів, так і про можливе скасування маршрутів.

Реклама:

З переходом на літню навігацію літаки вирушать з Борисполя до Відня, Софії, Берліну, Бергамо, Риму, Вильнюсу, Гданська, Катовіце, Кракова, Познані, Варшави, Вроцлава та Лондона. 

Також рейси виконуватимуться за напрямками Одеса – Берлін, Одеса – Рим, Одеса – Гданськ та Львів – Бергамо, Львів – Рим. Відновлення рейсів з Харкова відтермінували до травня.

Нагадаємо:

Авіакомпанія Ryanair істотно скоротила кількість рейсів з України, зокрема призупинить польоти по 70% маршрутів з Києва до кінця березня.

Один з найбільших авіаперевізників Європи Ryanair очікує цьогоріч отримати рекордні збитки у мільярд євро, проте сподівається на покращення влітку.



Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: