Укрзалізниця готова збільшити кількість спецрейсів у "червоні" зони

Середа, 10 березня 2021, 13:15
 

"Укрзалізниця" готова збільшувати кількість спеціальних рейсів у карантинні "червоні" зони України, щоб пасажири змогли безпечно повернутися додому.

Джерело: в. о. члена правління УЗ, директор філії "Пасажирська компанія" Олександр Перцовський на пресконференції 10 березня

Пряма мова: "По спеціальних рейсах. Ми продовжимо, звичайно, якщо нові райони потраплятимуть у "червону" зону. Уже напрацьований механізм – МОЗ і Мінінфраструктури швидко погоджують, ми повідомляємо дати".

Деталі: Він нагадав, що нещодавно 10 тисяч 600 людей застрягли на Закарпатті. Для того, щоб люди змогли повернутися додому, вже організували 6 спецрейсів до цієї області 8-9 березня. Ще кілька рейсів відбудуться 13-14 березня.

Реклама:

За словами Перцовського, УЗ спільно з МОЗ продовжують визначати окремі дати по "червоних" регіонах і давати можливість людям їхати.

Він додав, що Укрзалізниця також розглядає можливість за потреби збільшувати кількість спецрейсів, але при цьому обмежувати кількість посадкових місць до 50% для безпечного перевезення пасажирів. Наприклад, робити до області не 3 рейси повністю завантажені, а 6 завантажених наполовину.

Що було раніше: 8 березня "Укрзалізниця" повідомила, що відкрила продаж квитків на спеціальні рейси в напрямку та з Закарпаття, яке перебуває в "червоній" зоні карантину. 

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: