#Несу_Правду. УП запускає власний мерч на UP.SHOP 🚀

Понеділок, 1 березня 2021, 14:30

Дорогий читачу, у цей перший весняний день "Українська правда" запустила для вас продаж власного мерчу 🚀🎉

 

Речі УП, а це шкарпетки, футболки, еко-торбинки та захисні маски, створені для для тих, хто вірить у місію Дон Кіхота: захищати справедливість та вступати в бій, коли вона порушується. Цей герой з видатного роману Сервантеса є незмінним символом видання вже майже 21 рік. 

Для дебютної лінійки мерчу УП художник Олександр Грєхов намалював Дон Кіхота УП у сучасному світівін впевнено прямує вперед на гіроскутері, заряджений на віру в правду та взаємодопомогу. 

✔ Важливо! Для підписників Толоки УП діє знижка у 20% на весь мерч УП.

До речі, скоро наше видання святкує 21-річчя, тому ми вирішили подарувати 21 підписку на Толоку першим покупцям будь-яких трьох речей з UP.SHOP 💪

Як оформити замовлення?

Замовити мерч можна через Фейсбук-магазин "Української правди". Для цього просто напишіть у повідомлення на сторінці магазину. Ми зв’яжемося із вами впродовж дня і з’ясуємо усі необхідні подробиці покупки.

Що можна придбати на UP.SHOP? 

Перша колекція UP.SHOP виходить під слоганом "Кожен з нас син своїх справ". Цінність цих слів з роману Сервантеса залишається незмінною у будь-які часи. 

Футболка "Дон Кіхот УП на гіроскутері" (299 грн)

 

Цю футболку має кожний член команди УП 🙌

 

Шкарпетки "Кожен з нас – син своїх справ" (149 грн)

 

Яскраві шкарпетки із Дон Кіхотом УП на гіроскутері. І це улюблений колір редакції!

Еко-торбинка "Життя бентежне" (100 грн) 

 

У кожного з нас є історія, варта уваги тисячі людей. Наша еко-торбинка присвячена подкасту УП "Життя бентежне", в якому ми розповідаємо такі історії про бентежне, але захопливе життя. 

Маска "Захищений Правдою" (100 грн) 

 

Багаторазова двошарова маска для обличчя з м’якими фіксаторами-резинками.

Блокнот "Тільки для правди" (49 грн)

 

Пара репортерських блокнотів – призначені тільки для правдивих записів.

На UP.SHOP також можна придбати книги від авторів УП.

 

Це біографія Мустафи Джемілєва, яку написала головна редакторка УП Севгіль Мусаєва у співавторстві із кримськотатарським активістом Алімом Алієвим. 

Мустафа Джемілєв є національним лідером кримських татар, символом єднання депортованого народу і повернення його на рідну землю. Він присвятив своє життя боротьбі з системою, пройшов радянські тюрми, голодування, залякування – і переміг. Але анексія Криму 2014 року розпочала новий виток випробувань. 

У виданні читач знайде п'ятдесят годин інтерв'ю, журналістські розслідування, історичні хроніки та фотографії з архіву, деякі з яких друкуються вперше.

 

"Правила інтерв’ю" від Мустафи Найєма, який з 2006 по 2014 рік працював журналістом "Української правди".

Як правильно підготуватися до розмови, вибудувати стратегію, як запитувати і перебивати. Як розпочати і завершити розмову, як дотримуватися журналістської етики та не перетворити інтерв’ю на виступ із трибуни. Про все це автор розповідає з докладними прикладами. 

Діліться обновками у соцмережах із хештегом #Несу_Правду. А якщо ви хочете запропонувати ідею для майбутнього мерчу УП, сміливо пишіть на пошту club@pravda.com.ua.

Бажаємо вдалих придбань на UP.SHOP і найтеплішої весни!✨

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"