PROMOTED

МТБ БАНК представив мобільний додаток MTB-B mobile для бізнесу з унікальним функціоналом

П'ятниця, 29 січня 2021, 13:55 -
Голова правління МТБ БАНКу Юрій Кралов: мобільний додаток MTB-B mobile дозволяє працювати відразу з декількома підприємствами
Голова правління МТБ БАНКу Юрій Кралов: мобільний додаток MTB-B mobile дозволяє працювати відразу з декількома підприємствами

Заради спілкування зі своїми клієнтами на більш особистісному, близькому рівні, МТБ БАНК упровадив новий digital-інструмент – мобільний додаток MTB-B mobile для корпоративних клієнтів і приватних підприємців.

Відтепер вони можуть легко та зручно керувати своїми рахунками – де завгодно і коли завгодно. Додаток MTB-B mobile вже  доступний для завантаження на смартфони у Google Play та App Store.

З MTB-B mobile клієнти банку мають можливість реєструватися в додатку, використовуючи свій логін і пароль  від системи інтернет-банкінгу MTB-B; керувати платіжними документами в національній валюті (створювати нові та підписувати існуючі), переглядати виписки, залишки й обороти за своїми рахунками; в одному додатку одночасно працювати з декількома підприємствами (Центр Фінансового Контролю); отримувати актуальні курси валют;  листуватися зі своїми менеджерами; замість СМС отримувати інформативні push-повідомлення.

Нові клієнти банку ще до підключення послуги можуть ознайомитися з функціоналом додатка у деморежимі.  

Реклама:

Незабаром відбудеться оновлення додатку MTB-B mobile, тож на наших клієнтів чекають додаткові функції. Можна буде працювати з валютними документами (купівля, продаж, конвертація, SWIFT-платежі), із кредитами, відкривати депозити та проводити з ними  операції (перегляд, поповнення існуючих депозитів тощо).

МТБ БАНК стає ще ближчим до своїх клієнтів!

Влітку 2017 головою Наглядової ради МТБ БАНКу став Ігор Згуров
Влітку 2017 головою Наглядової ради МТБ БАНКу став Ігор Згуров

Довідка:

Публічне акціонерне товариство "МТБ БАНК" є правонаступником ВАТ "МАРФІН БАНК", який створений 5 листопада 1993 року. Влітку 2017 року "МАРФІН БАНК" змінив власників та назву.

Відтоді він – ПАТ "МТБ БАНК". Наглядову раду очолив Ігор Згуров, а головою правління банку став Юрій Кралов.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: