Суд переніс розгляд апеляції про законність націоналізації Приватбанку

Вівторок, 26 січня 2021, 19:50
 

Шостий апеляційний адміністративний суд переніс на лютий розгляд справи за позовом Ігоря Коломойського щодо оскарження націоналізації ПриватБанку.

Про це повідомив начальник управління претензійно-позовної роботи Юридичного департаменту Національного банку Віктор Григорчук, передає "Укрінформ".

"Перед початком засідання представники позивача подали клопотання про неможливість розгляду сьогодні даної справи в суді через те, що основні представники пана Коломойського мали контакт з особою, яка захворіла на COVІD-19, і вони звернулись до лабораторії, аби здати відповідні тести, і на сьогоднішнє засідання не прибули. Тому у зв'язку з такими обставинами просили відкласти розгляд цієї справи", - сказав Григорчук.

Нагадуємо:

Реклама:

Окружний адмінсуд Києва 18 квітня 2019 року за позовом Коломойського скасував рішення про націоналізацію ПриватБанку. 

Кабмін, НБУ і ПриватБанк у травні оскаржили це рішення.

15 жовтня 2019 року ПриватБанк здобув перемогу в Апеляційному суді Англії та Вельсу у справі проти Коломойського та Боголюбова. 

Судді вирішили, що ПриватБанк має достатньо передумов для судового розгляду справи та отримання відшкодування у сумі близько 3 млрд дол.

В Офісі Президента заявили, що хоч якими були рішення судів, немає жодних підстав для повернення державного ПриватБанку колишнім акціонерам.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: