"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Київ зменшив кількість громадського транспорту на маршрутах

П'ятниця, 15 січня 2021, 20:20
 

Комунальне підприємство "Київпастранс" на час локдауну зменшило кількість автобусів, тролейбусів та трамваїв на лініях на 10 відсотків.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, передає пресслужба Київської міської державної адміністрації.

Він зазначив, що запровадження урядом локдауну мало на меті обмеження пересування та масового скупчення людей.

"Тому я в черговий раз закликаю мешканців столиці користуватися наземним громадським транспортом та метро тільки в разі необхідності. Зазначу, що пасажиропотік у транспорті дещо зменшився. 

Реклама:

У зв’язку із цим КП "Київпастранс" зменшив кількість автобусів, тролейбусів та трамваїв на лініях на 10 відсотків. Відповідно, інтервали руху трохи збільшились. Всі маршрути наземного громадського транспорту працюють, жодного не призупинили", – заявив Кличко.

Він нагадав, що перевезення пасажирів здійснюють у кількості місць для сидіння, а весь рухомий склад наземного громадського транспорту двічі на день проходить дезінфекцію.

"Столичний метрополітен працює в звичайному режимі. Але пасажиропотік у ньому від початку пандемії значно зменшився. Із 1,5 млн до 900 тисяч пасажирів щодня. Також метрополітен продовжує посилену дезінфекцію як вагонів поїздів, так і станцій", – запевнив Кличко.

Читайте також: Кличка "підкинули" на вибори: що не так з придбаними Києвом білоруськими автобусами

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: