Apple представила бездротові накладні навушники AirPods Max

Вівторок, 8 грудня 2020, 19:15
 

Компанія Apple представила повнорозмірні бездротові навушники з активним шумозаглушенням AirPods Max.

Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Всі елементи AirPods Max спроєктовані таким чином, щоб навушники оптимально прилягали до голови будь-якої форми і, таким чином, досягалися "неймовірна якість і багатство звуку".

У AirPods Max на одному з навушників зверху розміщено коліщатко Digital Crown, як в годиннику Apple Watch. Коліщатком можна змінювати гучність, перемикати треки, відповідати на телефонні дзвінки і активувати Siri.

Реклама:

AirPods Max можуть працювати до 20 годин в активному режимі. AirPods Max автоматично визначають, коли гарнітура знаходиться на голові. Відтворення звуку припиниться, якщо користувач підніме одну з чаш або зніме навушники.

 

У комплекті з AirPods Max йде Smart Case - чохол, який переводить гарнітуру в режим низького споживання енергії. Він допомагає зберегти заряд акумулятора, коли пристрій не використовується.

Навушники представлені в п'яти кольорах: космічний сірий, сріблястий, блакитний, зелений і рожевий. У продаж вони надійдуть 15 грудня і будуть коштувати в США 549 доларів (близько 15,5 тис грн).

 

Нагадуємо:

Apple 10 листопада провела онлайн-презентацію нових продуктів, серед головних новинок - перші комп'ютери, які працюють на базі чіпів М1, котрі замінять процесори Intel.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: