Наглядова рада "Укренерго" призначила нового голову правління компанії

Понеділок, 3 серпня 2020, 16:10
 

Наглядова рада "НЕК Укренерго" 2 серпня на позачерговому засіданні в результаті конкурсу обрала і призначила на посаду голови правління компанії Володимира Кудрицького.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Високий рівень професіоналізму та різноманітність кандидатів забезпечили прозору, чесну та суттєву конкуренцію між кандидатами. Ті з них, які найбільш відповідали вимогам, на об’єктивну думку наглядової ради та за допомогою консультанта з підбору персоналу, були обрані та пройшли оцінювання наглядовою радою шляхом особистої співбесіди.

Реклама:

За результатами цього напруженого та ретельного процесу, наглядова рада обрала та призначила Володимира Кудрицького як найбільш відповідного вимогам кандидата на посаду голови правління", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з вересня 2019 року Кудрицький обіймав посаду першого заступника голови правління, а з кінця лютого 2020 р. виконував обов'язки керівника "Укренерго".

У компанію він прийшов у 2016 року, обіймав посаду заступника директора з інвестицій.

До призначення в "Укренерго" Кудрицький працював директором з розвитку ПАТ "Укртранснафта", був операційним менеджером та директором з внутрішнього аудиту у міжнародних та українських компаніях: MHP S.A., EastOne, ТНК-ВР, Grant Thornton. 

Нагадаємо:

У лютому 2020 року голова НЕК "Укренерго" Всеволод Ковальчук припинив виконувати обов'язки голови правління компанії.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: