PROMOTED

Створюйте чудові портрети із Huawei P40 lite

Понеділок, 17 серпня 2020, 17:05

Соцмережі міцно увійшли в життя сучасних користувачів смартфонів.

Це й не дивно, адже в соцмережах можна спілкуватися з друзями, переглядати будь-який контент, а також — ділитися найвдалішими портретами, які дозволяють зробити профіль особливим.

Із системою Quad-камер смартфона Huawei P40 lite, яка підтримує портретний режим, ви зможете знімати портрети, гідні ваших сторінок у соцмережах.

 
Huawei P40 lite

Портретний режим підтримує як фронтальна, так і основна камера Huawei P40 lite. Режим використовує алгоритми б’ютифікації на основі штучного інтелекту, які дозволяють зробити знімки ще природнішими та виразнішими.

Окрім того, Huawei P40 lite дозволяє робити якісні деталізовані панорамні знімки та макрофото — чудовий контент для соцмереж.

Окрім 2-мегапіксельної камери з підтримкою ефекту боке для зйомки професійних портретів, до системи Quad-камер входять 48-мегапіксельна основна камера з широкою діафрагмою f/1.8, ультраширококутний об'єктив з оглядом в 120° та 2-мегапіксельна макрокамера.

Завдяки високоємному акумулятору в 4 200 мА*год та процесору Kirin 810 можна не турбуватися, що смартфон розрядиться у найбільш невдалий момент. До того ж, пристрій дуже швидко заряджається — на 70% всього за 30 хвилин.

Усі необхідні додатки, зокрема і фоторедактори для постобробки портрета, можна знайти в попередньо встановленому магазині додатків Huawei AppGallery. Платформою користуються вже понад 400 млн користувачів у всьому світі.

В AppGallery є близько 400 українських додатків, серед них "Дія", "Нова Пошта", Monobank, "Приват 24", Megogo, prom.ua, EasyWay, "АЛЛО", Rozetka тощо.

Глобально в магазині доступно близько 60 тисяч додатків, зокрема Booking.com, Deezer, TikTok, Snapchat, Viber, Telegram, Here We Go.

Додатки, яких не вистачає, можна знайти через рядок пошуку Petal Search, який можна завантажити з AppGallery. У третьому кварталі 2020 року Huawei разом із українським фінтехом EasyPay представлять NFC-платежі.

Смартфон доступний у чотирьох кольорах — "Рожевому" (Sakura Pink), "Зеленому" (Crush Green), "Чорному" (Black) та "Сірому" (Skyline Grey).

В Україні шукайте смартфон в усіх роздрібних точках за рекомендованою ціною від 6 999 грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Підпишіться на наші повідомлення!