"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

SkyUp планує відновити міжнародні рейси з липня

Понеділок, 22 червня 2020, 10:20
 

Авіакомпанія SkyUp Airlines з 1 липня 2020 року планує почати польоти в Грузію і Албанію, а з 15 липня - в інші країни, якщо скасування заборон на в'їзд до них будуть проходити відповідно до попередніх домовленостей між країнами.

Про це повідомляє пресслужба авіаперевізника.

Пасажирам при цьому рекомендується до покупки квитка ознайомитися з вимогами в'їзду в країну призначення і з правилами повернення в Україну, а також переконатися в наявності всіх необхідних дозвільних документів для поїздки.

"Якщо пасажир придбає квиток в країну, правила в'їзду в яку не може виконати, повернення коштів за невикористаний квиток буде здійснюватися згідно з тарифом, але може тривати до півроку", - зазначили в SkyUp.

Реклама:

Згідно з даними авіакомпанії, починаючи з березня 2020 року SkyUp Airlines отримала близько 286 тис звернень щодо компенсації за невикористані через заборону польотів квитки. При цьому пасажири вже отримали понад 13 тис євро і 1,9 млн грн відшкодувань.

4,7 тис пасажирів оформили промокоди на загальну суму 38,1 млн грн.

Крім того, компанія додала, що з початку карантину їх служба підтримки працювала в перевантаженому режимі - протягом усього цього часу щодня приходило до 13 тис звернень.

Для виправлення цієї ситуації SkyUp впроваджує систему автоматизації обробки звернень. Пасажир після реєстрації на сайті авіакомпанії в персональному онлайн-кабінеті зможе самостійно вибрати вид відшкодування, який його влаштовує, а пасажири, які раніше подавали заявки на повернення коштів, за бажанням, - змінити статус заявки на промокод або перенесення дати, якщо за поданою раніше заявкою ще не був виставлений рахунок на повернення коштів.

Функціонал буде доступний орієнтовно через три тижні.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: